Doorgaan naar artikel

Uw tweedehands vrachtwagen verkopen?

Wilt u uw tweedehands vrachtwagen verkopen? Dan kunt u bij ons terecht voor de beste inruilprijzen! Vul het formulier in hieronder en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Inkoop oude vrachtwagens

Bij Kulk Trucks kopen wij al meer dan 10 jaar oud transportmaterieel in. Dus ook uw tweedehands vrachtwagen. Naast tweedehands vrachtwagens kopen wij ook uw truck, trailer, trekker, aanhangwagen, bedrijfswagen of aanverwante equipment in.

Bied hieronder direct aan en ontvang binnen 24 uur een marktconforme overnameprijs! Uiteraard hoort een snelle afwikkeling / betaling tot onze standaard. Het is ook mogelijk om uw aanbod per Whatsapp te versturen!

Voertuiginformatie

    Tweedehands vrachtwagen verkopen?

    Wij weten als geen ander dat het verkopen van een (tweedehands) vrachtwagen iets totaal anders is dan het verkopen van een personen auto. Bij de verkoop van een vrachtwagen zijn namelijk een stuk minder geĂ¯nteresseerden. Doordat wij meer dan 10 jaar ervaring hebben met het inkopen en verkopen van tractors kunnen wij u een goed bod geven.

    Naast tweedehands vrachtwagens kopen wij ook trucks, bedrijfswagens, trekker, trailers, aanhangwagens en andere transportvoertuigen in.

    Wij zijn aangesloten bij de volgende instanties.