Doorgaan naar artikel

Uw vrachtwagen aanhangwagen verkopen?

Wilt u uw aanhangwagen verkopen, dan kunt u bij ons terecht voor de beste inruilprijzen! Vul het formulier in hieronder en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Inkoop gebruikte aanhangwagens

Truck, trailer, vrachtwagen, aanhangwagen of aanverwante equipment verkopen? Bied hieronder je gebruikte aanhangwagen direct aan en ontvang binnen 24 uur een marktconforme overnameprijs! Uiteraard hoort een snelle afwikkeling / betaling tot onze standaard. Het is ook mogelijk om uw aanbod per Whatsapp te versturen!

Voertuiginformatie

  Aanhangwagen verkopen?

  Wij weten als geen ander dat het verkopen van een aanhangwagen iets totaal anders is dan het verkopen van een personen auto. Bij de verkoop van een aanhangwagen zijn namelijk een stuk minder geĂ¯nteresseerden. Doordat wij meer dan 50 jaar ervaring hebben met het inkopen en verkopen van aanhangwagen kunnen wij u een goed bod geven.

  Naast aanhangwagens kopen wij ook trucks, bedrijfswagens, trekkers, trailers, (oude) vrachtwagens, tweedehands vrachtwagens en andere transportvoertuigen in.

   

  Hoe werkt het verkopen van een aanhangwagen?

  Wij kopen graag uw aanhangwagen van een vrachtwagen in. U kunt uw aanhangwagen gemakkelijk via ons verkopen door het formulier bovenaan de pagina in te vullen. Binnen 24 uur ontvangt u van ons een marktconform bod. Wanneer u akkoord gaat, handelen wij de verkoop natuurlijk netjes met u af.

  Het voordeel hiervan is dat u uw aanhangwagen direct verkoopt en niet hoeft te wachten tot iemand anders een bod op uw vrachtwagen doet. Hetgeen vaak wel het geval is bij andere vrachtwagen verkoop sites. Bij ons verkoopt u uw vrachten gemakkelijk, snel en tegen een goede prijs!

  Wij zijn aangesloten bij de volgende instanties.