Doorgaan naar artikel

Uw bedrijfswagen verkopen?

Wilt u uw bedrijfwagen verkopen, dan kunt u bij ons terecht voor de beste inruilprijzen! Vul het formulier in hieronder en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Inkoop bedrijfswagens

In de verkoop van een bedrijfswagen gaat veel tijd zitten. U kunt ervoor kiezen om uw bedrijfswagen op een betaalde advertentiesite te laten zetten. In dat geval moet u lang wachten totdat u een bod krijgt en is er zelfs de kans dat u geen bod krijgt. Bij Kulk Trucks hoeft u niet zo lang te wachten, wij geven u binnen 24 uur een marktconform bod waardoor u zo snel mogelijk een eerlijke prijs krijgt.

Met meer dan 10 jaar ervaring in het in- en verkopen van trucks, trailers, vrachtwagens, aanhangwagens, bedrijfswagen en aanverwante equipment kunnen wij u een goede marktconforme prijs aanbieden. Bied hieronder direct uw bedrijfswagen aan! Uiteraard hoort een snelle afwikkeling / betaling tot onze standaard. Het is ook mogelijk om uw aanbod per Whatsapp te versturen!

Voertuiginformatie

  Bedrijfswagen verkopen?

  Wij weten als geen ander dat het verkopen van een bedrijfswagen iets totaal anders is dan het verkopen van een personen auto. Bij de verkoop van een bedrijfswagen zijn namelijk een stuk minder geĂ¯nteresseerden. Doordat wij meer dan 50 jaar ervaring hebben met het inkopen en verkopen van bedrijfswagens kunnen wij u een goed bod geven.

  In 4 stappen uw bedrijfsauto verkopen

  1. Vul het formulier op deze pagina in of verstuur een bericht via Whatsapp
  2. Ontvang binnen 24 uur een bod
  3. Ga je akkoord? Dan maken we een inleverafspraak
  4. Wij regelen de afhandeling

  Wilt u in 4 gemakkelijk stappen, snel uw bedrijfsauto verkopen? Bied dan uw bedrijfswagen aan bij Kulk Trucks door het formulier bovenaan de pagina in te vullen!

  Naast bedrijfswagens kopen wij ook (oude) vrachtwagens, trucks, trekker, trailers, aanhangwagens, tweedehands vrachtwagens en andere transportvoertuigen in

  Wij zijn aangesloten bij de volgende instanties.