Doorgaan naar artikel

Wilt u uw Krone vrachtwagen verkopen?

Kulk Trucks heeft al ruim 10 jaar ervaring in het inkopen van (Krone) vrachtwagens. U kunt bij ons terecht voor de beste inruilprijzen! Vul het formulier in hieronder en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Inkoop Krone vrachtwagens

Bied hieronder direct aan, en ontvang binnen 24 uur een marktconforme overnameprijs! Uiteraard hoort een snelle afwikkeling / betaling tot onze standaard. Het is ook mogelijk om uw aanbod per Whatsapp te versturen!

Voertuiginformatie

    Opkoper van vrachtwagens

    Wij weten als geen ander dat het verkopen van een vrachtwagen iets totaal anders is dan het verkopen van een personen auto. Bij de verkoop van een vrachtwagen zijn namelijk een stuk minder geĂ¯nteresseerden. Doordat wij meer dan 10 jaar ervaring hebben met het inkopen en verkopen van trucks kunnen wij u een goed bod geven.

    Naast Krone vrachtwagens kopen wij ook vrachtwagens van de merken DAF, Mercedes (Atego), MAN, Volvo, Scania, Schmitz, Ford, Kogel, Talson, Feldbinder, Renault en IVECO. Naast deze merken kopen wij ook trucks, bedrijfswagens, trekkers, trailers, aanhangwagens en andere transportvoertuigen in.

    Wij zijn aangesloten bij de volgende instanties.