Doorgaan naar artikel

Uw vrachtwagen verkopen?

Wilt u uw vrachtwagen verkopen, dan kunt u bij ons terecht voor de beste inruilprijzen! Vul het formulier in hieronder en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Inkoop transportvoertuigen

Truck, trailer, vrachtwagen, aanhangwagen of aanverwante equipment verkopen? Bied het hieronder direct aan en ontvang binnen 24 uur een marktconforme overnameprijs! Uiteraard hoort een snelle afwikkeling/betaling tot onze standaard. Het is ook mogelijk om uw aanbod per Whatsapp te versturen!

Voertuiginformatie

  Vehicle Form

  "*" geeft vereiste velden aan

  Voertuiginformatie

  Voornaam (verplicht)*
  Achternaam (verplicht)*
  Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: png, jpg, Max. bestandsgrootte: 32 MB.
   Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

   Wij zijn aangesloten bij de volgende instanties.

   Vrachtwagen verkopen?

   Wij weten als geen ander dat het verkopen van een vrachtwagen iets totaal anders is dan het verkopen van een personen auto. Bij de verkoop van een vrachtwagen zijn namelijk een stuk minder geĂ¯nteresseerden. Doordat wij meer dan 50 jaar ervaring hebben als opkoper/inkoper en verkoper van vrachtwagens kunnen wij u een goed bod geven voor uw vrachtwagen. Wij kopen zowel nieuwe als oude vrachtwagens in. Via het formulier kunt u gemakkelijk uw vrachtwagen via de site verkopen!

   Naast vrachtwagens kopen wij ook trucks, bedrijfswagens, trekkers, trailers, aanhangwagens, opleggers, bakwagens en andere transportvoertuigen in.

    

   Specialist in de inkoop van vrachtwagens

   Bij Kulk Trucks kopen en verkopen wij vooral vrachtwagens/trucks. Wij hebben veel ervaring met merken als DAF, Mercedes (Atego), MAN, Volvo, Scania, IVECO, Schmitz, Ford, Kogel, Talson, Feldbiner en Renault.

    

   Hoe werkt het verkopen van een vrachtwagen?

   U kunt uw vrachtwagen gemakkelijk via ons verkopen door het formulier bovenaan de pagina in te vullen. Binnen 24 uur ontvangt u van ons een marktconform bod. Wanneer u akkoord gaat, handelen wij de verkoop natuurlijk netjes met u af.

   Het voordeel hiervan is dat u uw vrachtwagen direct verkoopt en niet hoeft te wachten tot iemand anders een bod op uw vrachtwagen doet. Hetgeen vaak wel het geval is bij andere vrachtwagen verkoop sites. Bij ons verkoopt u uw vrachten gemakkelijk, snel en tegen een goede prijs!